Wat anderen zeggen over de verhalen van De Schatkoffer…

Positieve feedback en recensies van gebruikers – dát alleen heeft werkelijk overtuigingskracht. Dit zijn een paar dingen die onze klanten over de Schatkoffer-verhalen zeggen

Leerkracht basisschool

We zijn erg blij met de Bijbelverhalen van De Schatkoffer! Ik sta voor groep 1/2, maar ook mijn collega’s van hogere groepen zijn enthousiast. De platen zijn duidelijk, geven leerlingen een goed beeld, ze zijn niet te kinderlijk, spreken kinderen aan, zitten vol details en zijn daarom goed inzetbaar in het totale basisonderwijs. De teksten zijn duidelijk herschreven, trouw aan het oorspronkelijke Bijbelverhaal.
Ook namens mijn leerlingen dank, zij zijn namelijk altijd enthousiast wanneer ik vertel met het vertelkastje!

Joke Bosch over Het begin

Wat ziet de nieuwe uitgave er weer prachtig uit! Jammer nou dat ik geen juf ben; ik zou ’m zeker weten kopen!

Voormalig missionair predikant over Het begin

Wat een schitterende tekeningen! Ik ben jaloers op kerken die dat mogen gaan gebruiken.

Medewerker kindergericht buurtwerk Amsterdam

Bedankt voor het nieuwe verhaal! Het is weer prachtig! We hebben het verhaal nu al 2 keer aan verschillende kids verteld. Ze hangen aan mijn lippen als ik het verhaal vertel en de platen laat zien. Voorlezen is op deze manier echt een fantastische activiteit. Ook de moeders zijn enthousiast over de mooie platen. Wat een kans om zo Gods liefde uit te kunnen delen.

Nederlands Dagblad over De ark van Noach

Het verhaal is overbekend, maar toch boeit het van het begin tot het eind. Zo kan het voorlezen van een Bijbelverhaal een theatervoorstelling worden.

Koos van Noppen

Ik ben van mening dat De Schatkoffer een veel ruimere publiciteit verdient. Het is zulk mooi spul!

Medewerker buurtgericht kinderwerk

Het kerstfeest met het verhaal van De Schatkoffer is een groot succes geweest! Zo’n 20 kinderen met verschillende culturele achtergronden hebben aandachtig zitten kijken en luisteren naar het verhaal.

Leerkracht basisschool

Ik heb heel veel plezier beleefd aan de mooie platen rond het kerstverhaal!
9 groepen leerlingen hebben 2 tot 3 lessen genoten. Hartelijk dank voor dit prachtige materiaal.

Juf onderbouw basisschool

Ik was al enthousiast door jullie verhaal, maar nu ik de platen gezien heb, ben ik het helemaal! Ik zou hier zo mee uit de voeten kunnen!

Uitgever lesmateriaal

Er wordt zoveel digitaal ontwikkeld. Maar dit is heel eenvoudig, én het werkt!

Illustrator

Wat een goed idee om Bijbelverhalen voor het vertelkastje te maken! Ik denk dat daar erg veel vraag naar is. Ik kom ook veel op christelijke scholen met mijn vertelkastje en weet hoe goed dat werkt, maar ook hoe weinig boeken aansluiten bij dat type onderwijs. Een super plan dus!