fbpx

Voor wie?

Ben je meester of juf in de onderbouw? Of werk je met peuters op het kinderdagverblijf? Misschien leid je een bijbelklas in de kerk – iedereen die werkt met jonge kinderen, of het nu je beroep is of niet, weet wat voorlezen doet met de allerkleinsten.

Bijbelverhalen voorlezen aan jonge kinderen - waar doe je dat?

Voorlezen met de vertelkast of kamishibai is bijzonder geschikt voor groepen kinderen. En waar komen kinderen bij elkaar?

Basisschool

Werk je op de basisschool, in de jongste groepen? Heerlijk is dat af en toe, zo’n voorleesmoment. Na het buitenspelen, of misschien meteen, om dag te openen. De kinderen laten zich graag meevoeren met de mooie illustraties en jouw vertelstem.
Lees wat De Schatkoffer voor jou kan betekenen.

Kinderopvang

Werk jij met twee- en driejarigen? Voorlezen, misschien als de andere kinderen hun middagslaapje doen, is zo’n heerlijk rustmoment, in een stil hoekje met stapels kussens. Hoe klein ze ook zijn, kinderen houden ervan om voorgelezen te worden.
Lees meer over De Schatkoffer in de kinderopvang.

Kerk

Je vindt het leuk om met kinderen te werken, en kinderen voelen zich op hun plek bij jou. In de kerk komen ze altijd handen te kort, dus fijn dat jij de jongere kinderen kan opvangen!

Met de verhalen van De Schatkoffer breiden je mogelijkheden uit.

... En voor jou!

Want ook thuis lees je graag bijbelverhalen met je kinderen of kleinkinderen. Bijbelverhalen vertellen met de vertelkast kan op zovéél plekken!

Onze Schatkoffer-verhalen worden voorgelezen aan mensen met een verstandelijke beperking.

En ze worden ingezet bij buurtgericht kinderwerk.

De verhalen worden verteld in de vakantiebijbelschool.

Of bij de New Wine Conferentie.

Maar onze verhalen gaan ook tot vér over de grenzen:

Nqutu (Zuid-Afrika), Nairobi, Bulgarije, Thailand, Myanmar, Servië en ga zo maar door.

De Schatkoffer is grenzeloos!