fbpx

Wat anderen zeggen
over de verhalen van
De Schatkoffer…

Positieve feedback en recensies van gebruikers – dát alleen heeft werkelijk overtuigingskracht. Dit is wat onze klanten over de Schatkoffer-verhalen zeggen:

‘Het verhaal is overbekend, maar toch boeit het van het begin tot het eind. Zo kan het voorlezen van een Bijbelverhaal een theatervoorstelling worden.’

Nederlands Dagblad over De ark van Noach

‘We zijn erg blij met de Bijbelverhalen van De Schatkoffer! Ik sta voor groep 1/2, maar ook mijn collega’s van hogere groepen zijn enthousiast. De platen zijn duidelijk, geven leerlingen een goed beeld, ze zijn niet te kinderlijk, spreken kinderen aan, zitten vol details en zijn daarom goed inzetbaar in het totale basisonderwijs. De teksten zijn duidelijk herschreven, trouw aan het oorspronkelijke Bijbelverhaal.

Ook namens mijn leerlingen dank, zij zijn namelijk altijd enthousiast wanneer ik vertel met het vertelkastje!’

Leerkracht basisschool

‘Wat een schitterende tekeningen! Ik ben jaloers op kerken die dat mogen gaan gebruiken.’

Voormalig missionair predikant over Het begin

‘Ik ben van mening dat De Schatkoffer een veel ruimere publiciteit verdient. Het is zulk mooi spul!’

Koos van Noppen, IZB

Ontevreden? Vertel het mij. Tevreden? Vertel het een ander!

Je helpt me enorm door een Google-review te schrijven. Wat jij hebt te zeggen over onze producten heeft meer waarde dan wat wíj erover zeggen! 

Nog geen minuutje werk: ga naar de review-pagina, geef een paar sterren  en schrijf jouw ervaringen met onze producten. 

‘Bedankt voor het nieuwe verhaal! Het is weer prachtig! We hebben het verhaal nu al 2 keer aan verschillende kids verteld. Ze hangen aan mijn lippen als ik het verhaal vertel en de platen laat zien. Voorlezen is op deze manier echt een fantastische activiteit. Ook de moeders zijn enthousiast over de mooie platen. Wat een kans om zo Gods liefde uit te kunnen delen.’

Medewerker kindergericht buurtwerk Amsterdam

 

‘Ik heb heel veel plezier beleefd aan de mooie platen rond het kerstverhaal!

9 groepen leerlingen hebben 2 tot 3 lessen genoten. Hartelijk dank voor dit prachtige materiaal.’

Leerkracht basisschool

‘Ik was al enthousiast door jullie verhaal, maar nu ik de platen gezien heb, ben ik het helemaal! Ik zou hier zo mee uit de voeten kunnen!’

Juf onderbouw basisschool

‘Het kerstfeest met het verhaal van De Schatkoffer is een groot succes geweest! Zo’n 20 kinderen met verschillende culturele achtergronden hebben aandachtig zitten kijken en luisteren naar het verhaal.’

Medewerker buurtgericht kinderwerk

‘Er wordt zoveel digitaal ontwikkeld. Maar dit is heel eenvoudig, én het werkt!’

Uitgever lesmateriaal

‘Wat een goed idee om Bijbelverhalen voor het vertelkastje te maken! Ik denk dat daar erg veel vraag naar is. Ik kom ook veel op christelijke scholen met mijn vertelkastje en weet hoe goed dat werkt, maar ook hoe weinig boeken aansluiten bij dat type onderwijs. Een super plan dus!’

Illustrator

Copyright © 2023 by Galileo Academy. All rights reserved.